Περίληψη
Το τσουρέκι δίνει όλα τα αρώματά του και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!
Υλικά
Οδηγίες
Τρίβουμε το τσουρέκι στο μούλτι. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σ΄ένα κατσαρολάκι κι όταν φτάσει σε σημείο βρασμού το κατεβάζουμε. Ρίχνουμε μέσα την σοκολάτα και ανακατεύουμε για να λιώσει. Περιχύνουμε τα τρίμματα του τσουρεκιού και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τα καρύδια, να μην γίνουν σκόνη και τα ρίχνουμε το μείγμα. Ανακατεύουμε να ενσωματωθούν. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα για να στερεοποιηθεί. Μόλις κρυώσει το πλάθουμε σε ρολό και κόβουμε κομμάτια.
Λιώνουμε την σοκολάτα για την επικάλυψη σε μπεν μαρί. Αν είναι πολύ πηχτή προσθέτουμε λίγο κρέμα γάλακτος για να αραιώσει λιγάκι. Βουτάμε μέσα τα κομμάτια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσουν.
Πηγή και φωτογραφίες βήμα βήμα cookeatup.com