Περίληψη
Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
4 κουταλιές της σούπας φρυγανιά
2 φλιτζάνια ζεστό γάλα
4 αυγά
2 φλιτζάνια φέτα
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1/2 φλιτζάνι άνηθο
Λίγο σουσάμι για πασπάλισμα
Οδηγίες
- Τρίβουμε το κολοκυθάκι και το αφήνουμε στην άκρη να βγάλει τα υγρά του.
- Ζεσταίνουμε το γάλα.
- Σοτάρουμε το κολοκυθάκι με βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι και το ζεστό γάλα.
- Αφήνουμε το μείγμα λίγο να κρυώσει
- Χτυπάμε τα αυγά με τη φέτα και τον άνηθο.
- Βουτυρώνουμε ενα πυρέξ και πασπαλίζουμε φρυγανιά.
- Ανακατεύουμε τα δυο μείγματα και τα ρίχνουμε στο πυρέξ.
- Ρίχνουμε απο πάνω την υπόλοιπη φρυγανιά, τα κομματάκια βούτυρο και το σουσάμι.
- Ψήνουμε στους 200 C.
- Ανακατεύουμε τα δυο μείγματα και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρεξ